Abdijpoort Westmalle

Contacteer de brouwerij

Wil je meer weten over onze trappistenproducten of zit je met een andere vraag rond Westmalle? Neem contact op met onze brouwerij.

Telefoon: 03 312 92 22

Van maandag tot donderdag zijn we er tussen 8u00 en 12u30 of tussen 13u00 en 17:00. Op vrijdag is dat van 8u00 tot 12u30. Op wettelijke feestdagen in België zijn we gesloten.

"*" geeft vereiste velden aan

Contacteer de abdij

Wil je meer weten over het abdijleven of heb je een andere vraag voor onze gemeenschap? Contacteer dan hier onze abdij. 

Telefoon: 03 312 92 00

We zijn dagelijks te bereiken tussen 8u00 en 18u00.

Wil je meer weten over een verblijf in het gastenhuis, lees dan hier hoe een verblijf en aanvraag voor het gastenhuis in zijn werk gaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes over Trappist Westmalle? Schrijf je hier in en je hoort het als eerste.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD slash MM slash JJJJ

Ontdek onze jobs en solliciteer

Bij de Abdij Brouwerij der Trappisten van Westmalle ga je aan de slag in een hechte gemeenschap met veel aandacht voor de mens. Van onze brouwerij tot onze boerderij en kaasmakerij: we houden onze activiteiten bewust kleinschalig, zodat er genoeg ruimte is voor levenskwaliteit en sociale engagementen – helemaal in lijn met de visie van de abdij. Bovendien combineren we traditie met nieuwe technologieën, met een inspirerende werkomgeving als resultaat.

Wil je spontaan solliciteren? Dat kan! Ook wanneer we geen openstaande vacatures hebben, vinden we het interessant om je te leren kennen. We houden je gegevens dan bij in onze werfreserve. Stuur je cv naar info@trappistwestmalle.be en vertel ons waarom je graag bij ons zou werken.

Naar de jobpagina

Op zoek naar Westmalle-geschenken voor medewerkers of klanten? Dan hebben we een speciaal aanbod voor jou.